Inflammationsdämpande kryddor

9 juli, 2011 § Lämna en kommentar

Följande kryddor är starkt inflammationsdämpande

  • Vitlök
  • Lök
  • Ingefära
  • Gurkmeja
  • Cayennepeppar
  • Rosmarin
  • Chili

Ha dem ofta i maten. De är inte bara goda, de boostar ditt immunförsvar. Välj även ekologiskt så slipper du äta bekämpningsmedel.

Annonser

Taggad: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Inflammationsdämpande kryddorTillbaka till mitt liv.

Meta

%d bloggare gillar detta: