Tabouleh med quinoa (IFD-beräknat)

29 april, 2012 § Lämna en kommentar

Ingredienser 4 port (IFD-värde)

  • 2 krukor finhackad persilja (ca 2,5 dl) (350)
  • 2,5 dl finhackade tomater (ca 200g) (36)
  • 0,5 dl finhackad gul lök (86)
  • 1 dl quinoa (-157)
  • 1 msk torkad mynta (3)
  • 2 dl olivolja (1022)
  • 1 nypa salt (0)
  • 1 nypa paprikakrydda (3)
  • 1 citron (21)

Koka quinoan enligt ansvisningen och låt den svalna.

Blanda quinoan med persilja, tomat och lök och smaksätt med citron (pressad saft, men man kan även finhacka ner den), olivolja och kryddor.

Totalt IFD-Värde: 1 364
IFD-Värde per portion: 341

Fler recept hittar du här:
Recept

Annonser

Taggad: , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Tabouleh med quinoa (IFD-beräknat)Tillbaka till mitt liv.

Meta

%d bloggare gillar detta: